Utställningsskärmar gör teatern levande

utställningsskärmarNär det är dags för att spela teater finns det ingenting så bra som utställningsskärmar. Man kan enkelt måla på dom och skapa kreativa och spännande miljöer. Genom att ha flera olika utställningsskärmar kan till exempel miljöerna i teatern växla snabbt mellan skog och hav, slott och affär, eller vilka miljöer som är med i just eran pjäs. Det bästa av allt är barn som vuxna kan måla, rita, klippa och klistra för att få ihop dom perfekta platserna. Bara fantasin sätter gränser.

Utställningsskärmar går snabbt att flytta undan och bytas ut eftersom dom inte väger speciellt mycket. Perfekt om ingen av er är några tyngdlyftare. En bra teater kännetecknas av snabba byten och att publiken slipper vänta mer än nödvändigt. För att ge er teater bästa möjligheten att bli uppskattad kan det alltså vara en enkel och smart idé att köpa in utställningsskärmar istället för att bygga verkliga miljöer. Att få göra en teater och sedan uppträda med den är en fantastisk upplevelse och därför är det värt att göra det ordentligt. Det blir mycket roligare för alla som är med och publiken om ni kan stajla med snabba byten av platser och miljöer. Det går också att göra hål i utställningsskärmar, om ni exempelvis vill ha ett fönster eller en affärslucka.