Tips på olika sexleksaker

sexleksakerDet kan vara svårt att välja rätt sexleksaker bland sortimentet av sexleksaker som existerar i dagens läge. Somliga vill ha lite billigare sexleksaker, medan andra vill ha mer exklusiva och dyrare sexleksaker. Som nästan alltid är priset baserat på kvalitén, men det betyder inte att de billiga inte uppnår syftet med det hela.

Sexdockor
En sexdocka är en docka som man blåser upp. Den har en lösvagina, oftast gjord av gummi eller silikon, medan själva dockan är gjord av latex eller plast, förutom i mer exklusiva fall, då den är gjord av silikon. De dyrare modellerna, gjorda av silikon, kallas ”Real Doll” och är skapta för att efterlikna människor så gott det går, och det finns massvis med olika kombinationer för att skapa den perfekta dockan just för dig, men den har också sitt pris och kan kosta upp mot tusentals kronor. Dessa modeller har även öppningar för penetration av mun och anal.

Lösvagina
En lösvagina är en sorts syntetisk vagina som är väldigt bland manliga sexleksaker. Den är i de flesta fallen tillverakade i silikon eller gummi, men i de mer exklusiva fallen, som till exempel ”fleshlighs”, så är de tillverkade i syntetisk hud för att uppnå så verklighetslik känsla som möjligt.