Kostnaden för trappstädning i Stockholm

trappstädning stockholmVill du räkna ut ett ungefärligt pris på vad en trappstädning Stockholm skulle kosta för dig är det lättaste sättet att prata med olika firmor direkt så tar de fram ett pris åt dig. Men vill du ha något att gå efter innan du bestämmer dig för att prata med städfirmor i Stockholm angående trappstädning ska du räkna på hur stor ytan är som ska städas och vilka moment som ska ingå, t.ex. tvättstuga och hiss. Många städfirmor i Stockholm tar också ut en grundavgift och möjligtvis en extra avgift om de kör ut. Det beror helt på vad det är för firma och hur mycket städartiklar de behöver. Många städfirmor åker med kollektiv trafik i Stockholm. Vanligast är att städfirmor tar timavgift för trappstädning i Stockholm. När man har anlitat en städfirma så räknar man ofta ihop alla kostnader och räknar sedan ut totalt vad det ska bli i timmen för trappstädning. Rut-avdraget ska man också räkna med. Många städfirmor räknar ut den totala kostnaden för trappstädning på olika sätt. En del räknar ihop allt och sätter en fast timavgift medan andra tar en grundagift och sedan får du betala en fast summa för trappstädning utöver det till exempel.